söndag, april 15, 2007

Cykel

Igår var jag ute för första gången med Hisingens Cykelklubb på en introduktionsrunda där man fick lära sig att cykla i klunga. Jag har ju som jag sagt tidigare tänkt cykla Vätternrundan 2008 så jag tänkte att det kanske är bra att gå med i en cykelklubb för att få lära mig att cykla bland andra och sånt.
Vi cyklade en runda till Kungälvs fästning där vi stannade till för en fika innan vi återvände tillbaka.. Totalt c:a 7 mil! Det kändes i kroppen även om vi cyklade i lugn takt då nästan alla (27 st) var nybörjare. Direkt när jag kom hem så ville Kristine gå på en promenad, så jag lade till ytterligare c:a 5-6km till fots t/r slottsskogen.

Idag var det precis lika fint väder som igår så när vi kom hem ifrån en promenad (återigen i Slottsskogen, denna gång ihop med Johan, Maria och Signe) så jag kunde inte låta bli att ta en cykeltur igen. Det blev en tur till Johan och Maria och tillbaka igen (c:a 3 mil) som tyvärr tog lång tid pga at jag cyklade vilse och att det är vägarbeten över hela %#!&% centrum...


Det är klart man måste ha fåniga kläder när man cyklar! ;)

1 kommentar:

Storebror sa...

Det är bara stödhjulen som fattas!!!
Varför görs det inga Italienska racer-cyklar med limpsadel?

/ Johan