lördag, juni 23, 2007

Nu har vi flyttat

Det var ett litet tag sedan jag skrev något här. Nu har vi iallafall flyttat in i den nya lägenheten. Vi har inte tömt den gamla riktigt ännu, men vi bor i den nya lägenheten. Man kan säga att vi har flyttat från 60-talet in i 90-talet med tanke på den standard vi hade förut.


Nu har vi köpt tvättmaskin och diskmaskin och båda är inkopplade och används numera flitigt. För er som har villa och tar detta för givet låter det väl inte som något speciellt, men eftersom vi hade dessa moderniteter när vi bodde i Linköping så är vi överlyckliga att äntligen kunna sätta in dessa igen (den gamla lägenheten var inte förberedd för detta).


Imorgon ska vi antagligen åka och köpa en smart dammsugare som är både praktisk och snygg. Den är en kombinerad handdammsugare och golvdammsugare och är sladdlös. Den kan stå framme eftersom den är ganska snygg (Läs mer):
Vi ska också köpa en ny TV snart. Lisa och Davids TV gick sönder som av en händelse så dom köpte vår gamla 32" Widescreen så att vi fick en anledning att köpa en ny. Vi har tittat på flera platta varianter och fastnat för en Samsung-LCD-TV (M86-serien). Jag tänkte att en 37" skulle räcka, men när vi såg den på MediaMarkt så tyckte Kristine att vi skulle ha en 40".. ;).. Hon ville visst ha ett Playstation 3 i höst också.. hmm..


Inga kommentarer: