söndag, mars 09, 2008

Nu är han här!

Hallå på er alla!

Jag är hemma på "permission" och hämtar lite grejjer. Vi blir kvar på sjukhuset tills imorgon, måndag, innan vi åker hem.

En liten kort "recap": Vi fick komma in på förlossningsavdelningen tidigt i fredags morse för igångsättning. Man ville starta förlossningen eftersom Kristine hade fått havandeskapsförgiftning, ett tillstånd som kan bli livshotande. Iallfall, vid 10-tiden så satte man igång förlossningen genom att ta hål på fosterhinnorna. Tanken var sen att sätta ett dropp med värkstimulerande medel, men förlossningen startade av sig själv och vid kl 14.53 föddes Valdemar, 51cm lång, 3790g.

Kristine hann inte prova mer smärtlindring än lustgas. Hon tänkte spara annat till senare eftersom hon trodde att "det skulle bli värre", men när dom kollade hade hon öppnats helt och då var det ändå försent... Sicken kämpe... Inte annat än att man blir imponerad...!

Nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch och städa undan lite av stormvinden som gick fram här i torsdags kväll när jag var hemma och panikpackade saker!..

Ja just det. Bilder.. ;)... det hittar ni här:
Valdemar

2 kommentarer:

Heléne sa...

Åhh! Tänk att knodden blev en sån söt o fin liten Valdemar! Helt fantastiskt är det ju! =)
Igen; Grattis till stolta förldrarna! Kramar till er allihop!

Kristin sa...

Grattis till er alla tre! Tvivlar inte på att ni är världens lyckligaste gårdebrinkare just nu!
Kram från Kristin och Michael