söndag, februari 04, 2007

Costa Rica II

Vi glömde ju att berätta om vädret!

I Tortuguero (första dagarna) hade vi lite regn men otroligt varmt som sedan övergick i bara sol och kanske 35 grader (dom har inga termometrar här!.. ;) )

I Arenal kom det några skvättar då och då, men mest sol och jättevarmt..

Här i Monteverde däremot är klimatet lite kyligare (typ 20-25 grader) beroende på att vi befinner oss på 1300 - 1600 meter över havet... Det blåser också ganska mycket.

Imorgon bär det av till Tambor där vi förväntar oss sol och minst 30 grader eftersom vi ska avsluta vår Costa Rica-semester där med sol&bad. Vi hoppas även att vädret (och havet) tillåter en snorkeltur som ska vara väldigt bra...

En tråkig sak som hände igår var att två par i vår grupp fick inbrott i sina rum när dom åt middag och blev av med alla kameror, kikare och annat av värde.. Därför har Solresor fixat att det finns vakter på området tills vi lämnar Monteverde imorgon. Man blir ju lite rädd om sina saker nu förståss... speciellt om korten man har tagit, prylar och pengar är ju bara "materiella ting" som förhoppningsvis går att ersätta...

Nu ska vi försöka få tag på lite öl och sätta oss på vår veranda och ta det lugnt!

Ikväll blir det avslutningsmiddag med gruppen eftersom vi åker till olika hotell den sista delen av resan.

Kram till er alla!
Per och Kristine

1 kommentar:

Heléne sa...

Det låter onekligen som om ni har det bra!! =) Hoppas bara att ni får ha era grejor i fred nu då, men vakter ska väl göra susen?!

Och packningen då - blev den bra o lagom till slut?!